Mon – Fri: 14:00-22:00 | Sat: 12:00-22:00 | Sun: 12:00-18:00
Evenimente
Toggle Nav
Cosul meu Cosul este gol. Ai produs in cos. Ai produse in cos.

Nu vezi jocul pe care il doresti? Lasa-ne un mesaj aici si incercam sa-l gasim la distribuitori.

GDPR

Acest site este proprietatea SC TRANSYLVANIA GAME CENTER SRL


Termeni și Condiții de Utilizare

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul transylvaniagames.com implică acceptarea Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor şi Condiţiilor.
Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni şi Condiţii precum şi orice modificări site-ului transylvaniagames.com fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni şi Condiţii, puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.


Livrare
Termenul de livrare este de maxim 5 zile calendaristice lucratoare, considerat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. Pentru o comanda mai mare de 300 Ron, livrarea se face gratuit In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare precum ora de livrare, adresa sau punctele de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.
In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi. Va rugăm să verificați datele pentru livrare pentru a nu livra către o adresa greșită. Clientul este obligat să suporte cheltuielile adiționale pentru a retrimite o comanda livrată greșit


Modalitati de plata
Cumpărătorul poate efectua plata:

  • plata online prin card bancar;
  • prin plata ramburs;
  • prin virament bancar.


Confidențialitate
Transylvania Game Center SRL înregistrată în Registrul de Evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP sub numărul 18184, va administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale, furnizate de către utilizatorii wesbite-ului transylvaniagames.com, în conformitate cu cerințele Legii pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completată și în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protecția datelor”). În momentul în care ne contactați, vom avea nevoie de adresa de email și telefon pentru administrarea comenzilor și a lua legătura cu dumneavoastra. Nu vom publica informațiile dumneavoastra personale altor companii. Putem cu permisiunea dumneavoastră să va trimitem informații despre produsele și serviciile noastre.

 

Retur
Cumpărătorul are dreptul de a returna un produs fără a fi necesară invocarea unui motiv și fără a suporta costuri suplimentare în afara celor de livrare, în termen de de 14 zile calendaristice, conform OUG nr 34/2014. Perioada de returnare expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia produsului sau produselor care fac obiectul comenzii.

Dreptul de retur în 14 zile se adresează doar clienţilor care au achiziţionat produse online de pe site-ul transylvaniagames.com. Clientul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, atât timp cât produsele sunt returnate în stare perfectă, nedesfăcute, în ambalajul lor original. Pentru retur se va percepe o taxă de curier în valoare de 25 RON. Pentru a returna un produs Cumpărătorul va completa formularul oferit prin secțiunea Returnare Produse a Contului de Utilizator. Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 zile de la data informării acestuia de către Cumpărător asupra deciziei de restituire a produselor. Indiferent de modalitatea de achitare a comenzii de către Cumpărător, rambursarea sumei reprezentând contravaloarea produselor restituite se va face exclusiv prin Transfer Bancar la un Cont Bancar furnizat de către Cumpărător. Vânzătorul își rezervă dreptul de a amâna termenul de rambursare a sumei până la primirea produselor sau până la primirea unei dovezi de livrare a acestora.


Drepturi de autor
Conținutul acestui site: text, imagini, logo-uri, butoane, fișiere, produse sunt proprietatea Transylvania Game Center SRL .
Conținutul acetui site nu poate fi reprodus integral sau parțial fără a cere acordul Transylvania Game Center SRL


TRANSYLVANIA GAME CENTER SRL
CIF: RO31552595
Reg. Com: J12/1337/2013
Adresa: Str. Trandafirilor 35, Dezmir, Jud. Cluj

 

</ulclass="list">