hdsysd7e3j_KEYARTMagic The Gathering – Jocul de carti numarul unu in lume.

Un joc strategic si foarte incitant care se bucura de o baza foarte solida de jucatori peste tot in lume.
In Cluj acest joc are un numar mare de fani si entuziasti ce se intalnesc in mod regulat la sesiuni de casual play si la evenimente sanctionate oficial.

Checkpoint ofera o gama larga de produse si accesori pentru acest joc iar incepatorii si curiosii beneficiaza de ajutorul veteranilor ce vor explica regulile si de sustinerea magazinului ce pune la dispozitie o serie de materiale gratuite destinate celor interesati de acest joc.

Fie ca esti doar curios sau esti un jucator experimentat, Checkpoint este locatia unde Magic the Gathering te asteapta o comunitate mare si foarte prietenoasa,

DnD – Jocurile de rol (roleplay).
dm+challenge+dragonsJocurile de rol (roleplay) dm+challenge+dragons sunt o specie mai interesanta de jocuri. Ele se bazeaza pe capacitatea participantilor de a crea un personaj fictiv respectand anumite reguli si apoi, sub indrumarea unui Dungeon Master, sa il arunce in diverse aventuri incitante si pline de pericole.

Recompensa este mare.

Personajul va deveni mai puternic, va acumula echipamente mai bune si isi va construii incet o reputatie legendara in lumea jocului. Dungeon and Dragons face parte din acest tip de jocuri iar Checkpoint organizeaza regulat sesiuni si aventuri conduse de Dungeon Masters iscusiti care vor crea pentru voi o aventura memorabila.

Daca esti incepator vei primi tot ce ai nevoie ca sa te bucuri de acest joc. Un personaj gata generat de noi, un DM care iti va explica regulile in detaliu si care te ca ghida in prima ta aventura.

Daca ti-a placut, sau daca esti un jucator veteran, exista si grupuri adresata celor care doresc mai mult. Care pot incepe o campanie formata dintr-o serie de aventuri legate intre ele unde eroul tau va deveni celebru pe tot intinsul pamantului. Dar nu suntem specializati doar pe DnD. Avem DMs care tin sesiuni de Call of Cthulhu, World of Darkness, Star Wars si multe altele. Evenimentele sunt anuntate din timp iar toti cei interesati se pot inscrie si isi pot asigura un loc la acest tip de jocuri.