11024656_878362172206729_5119024455432971623_n
Suntem magazin de jocuri, dar suntem si singurul club din Cluj care se adreseaza tuturor jucatorilor de boardgames, wargames si card games. Intr-o ambianta foarte intima si prietenoasa, Checkpoint ofera celor pasionati o gama larga de jocuri deschise ce pot fi incercate pe loc.

Personalul este mereu pregatit sa va ajute sa invatati regulile unui joc nou sau sa va recomande ceva pe gustul vostru. In majoritatea zilelor se desfasoara evenimente distractive la care puteti participa alaturi de prietenii vostri, sau alaturi de persoanele din club.


Evenimentele propuse de noi sunt de fapt seri tematice, pe langa ele se poate veni si cu alte activitati. Mai mult, Clubul nu functioneaza pe baza de taxa de intrare. Puteti sa incercati jocurile noastre sau sa veniti cu propriile voastre jocuri la noi fara sa platiti nimic.


DSC_0684La club, veti gasi bauturi racoritoare si calde cat si o gama larga de snacksuri ideale pentru a fi consumate in compania prietenilor la o partida din jocul favorit. Consumand produsele noastre ne ajutati sa mentinem deschis acest club si sa va oferim in continuare o locatie foarte placuta unde sa va bucurati de hobbyurile preferate. Checkpoint e un loc ideal unde puteti veni cu prietenii sau colegii de munca, unde puteti veni singur ca sa cunoasteti lume noua sau sa incercati jocurile inainte sa le achizitionati. Orarul este facut in asa fel incat sa puteti sa ne vizitati dupa orele de munca fara sa fiti presati de timp. Jocurile noastre va asteapta mereu cu mult drag.